Wanneer ik probeer in te loggen krijg ik de melding dat het IP adres onbekend is. Hoe kan dit?

Je bevindt je hier:
< Terug

Om in te loggen met je Miloo gebruikersnaam en wachtwoord moet eerst het IP adres geregistreerd worden. Dit kan de ICT-er bij jullie op school doen. Hij/zij heeft bij het ontvangen van de beheerdersgegevens van Miloo een stappenplan hiervoor ontvangen. Je kan je altijd en overal aanmelden met je Microsoft of Google account indien deze gekoppeld zijn aan Miloo.