Hoe kan ik inloggen met een Microsoft account?

< Terug

Vooraf: Ga naar https://portal.Miloo.online

Stap 1: Klik op het Microsoftlogo links onderin het inlogscherm
Stap 2: Vul je e-mailadres en wachtwoord in.
Stap 3: Als je voor het eerst inlogt met je Microsoft account dien je eerst toestemming te geven. Klik op accepteren.
Stap 4: Je ziet nu opnieuw een inlogscherm. Er staat nu ‘activeer je Miloo account’.
Vul nu je Miloo gebruikersnaam en bijbehorend wachtwoord in en klik op activeer.

Klaar! Je account is nu geactiveerd. Je kunt in het vervolg inloggen door naar https://portal.Miloo.online te gaan en met het Microsoftlogo in te loggen met je e-mailadres en bijbehorend wachtwoord.

Let op! Stap 3 en 4 zijn alleen nodig wanneer je voor het eerst inlogt met je Microsoft account.