Hoe kan ik inloggen met een Google account?

< Terug

Vooraf: Ga naar https://portal.Miloo.online

Stap 1:
Klik op het Google logo links onderin het inlogscherm.
Stap 2: Vul je e-mailadres en wachtwoord in.
Stap 3: Je dient de voorwaarden te accepteren wanneer je je voor het eerst aanmeldt met je Google account.
Stap 4: Je ziet nu opnieuw een inlogscherm. Vul nu je Miloo gebruikersnaam en bijbehorend wachtwoord in en klik op activeer.

Klaar! Je account is nu geactiveerd. Je kan in het vervolg inloggen door naar https://portal.Miloo.online te gaan en met het Googlelogo in te loggen met je e-mailadres en bijbehorend wachtwoord.

Let op! Stap 3 en 4 hoeven alleen wanneer je voor het eerst inlogt met je Google account bij Miloo.